Retourneren

Retourregeling

De meeste meubels van Tafelboertje zijn speciaal op maat gemaakt. Dat geldt voor producten zoals tafels, salontafels, bartafels, tuintafels, onderstellen. Daarnaast geldt dit ook voor stoelen die op maat voor de klant worden besteld. Houdt er rekening mee dat deze producten niet geretourneerd kunnen worden.

Voor stoelen, onbehandelde tafelbladen, onbehandelde houten of stalen onderstellen die direct beschikbaar zijn vanuit onze voorraad, bieden we je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Je ontvangt hierbij het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Volg deze stappen voor het aanmelden en uitvoeren van een retour:

  • Vul het onderstaande herroepingsformulier volledig in en klik op versturen.
  • Je ontvangt een bevestigingsmail zodra we het formulier hebben ontvangen.
  • Print dit formulier uit en voeg het toe in de doos van jouw retour. Let op: zorg ervoor dat het formulier is bijgevoegd, anders kunnen we jouw retour niet in verwerken.
  • Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, wordt het terugbetalingsbedrag uiterlijk binnen 8 werkdagen teruggestort op je rekening.

Binnen de 14 dagen bedenktijd mag je het product uit de verpakking halen en, indien van toepassing, in elkaar zetten om te beoordelen of je het product wilt houden. Houdt er echter rekening mee dat het product niet actief in gebruik mag worden genomen tijdens de bedenktijd.

Indien je besluit het product terug te sturen, kunnen wij dit alleen aannemen als het zich in nieuwstaat bevindt: schoon, onbeschadigd en inclusief meegeleverde accessoires en papieren. Mocht het geretourneerde product niet aan deze voorwaarden voldoen, dan zijn wij genoodzaakt de retourzending te weigeren, omdat we het product niet langer als ‘nieuw’ kan worden verkocht.

Defect product ontvangen

Heb je een product defect ontvangen? Laat het ons weten, dan lossen we het voor je op. Neem contact op via [email protected] onder vermelding van jouw factuurnummer en stuur foto’s mee van het defecte product.

Herroepingsformulier

Geef aan welke producten het betreft. Vul de gegevens volledig in voor de beste afhandeling.

Reden (Niet verplicht, maar we horen het graag)
Huisnummer + toevoeging
Scroll naar boven