Over ons
Hoe het begon

Welkom bij Tafelboertje, waar vakmanschap en persoonlijke service samenkomen om unieke eiken tafels te creeren die perfect passen bij jouw stijl en wensen. In 2021 zijn wij gestart met het verkopen van enkele eiken tafelbladen en eetkamerstoelen / vergaderstoelen. Dit idee ontstond tijdens de coronaperiode, naast het huidige werk. Wat begon als een bescheiden concept is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide collectie eiken tafelbladen in diverse modellen en vaste maten, maar maatwerk is voor ons ook mogelijk. 

Mooie kwaliteit zonder gedoe

Bij Tafelboertje geloven we dat de essentie van onze producten niet alleen in luxe showrooms te vinden is, maar vooral in de kwaliteit en diversiteit van onze tafelbladen. In onze hal vind je verschillende modellen en maten onbehandelde eiken tafelbladen aan. Hoewel het op het eerste gezicht lijkt alsof we ons beperken tot één kleur, is niets minder waar. We bieden een breed scala aan kleurenopties, variërend van licht tot donker. 

Waarom tafelboertje?

Wat ons onderscheidt, is de interactieve ervaring die we bieden. Wij begeleiden je graag bij het samenstellen van jouw ideale tafel. Bij Tafelboertje ben jij de ontwerper. Wanneer je  een online bestelling plaatst, geven wij je de mogelijkheid d.m.v. facetime zelf een tafelblad uit te kiezen. Kom je liever in onze hal langs dan helpen wij je uiteraard graag. Bij Tafelboertje draait het niet alleen om het product, maar ook om het proces. Samen met jullie zorgen we ervoor dat elke tafel een uniek stuk wordt dat naadloos past in jouw interieur. Of je nu een tafel voor thuis of voor op kantoor zoekt, wij streven ernaar om jouw wensen te overtreffen. 

 

Wij begrijpen dat je niet eindeloos lang wilt wachten op je nieuwe tafel. Daarom streven wij ernaar om binnen twee weken na het samenstellen van je tafel, deze bij jou thuis of op kantoor te bezorgen. Wil je liever zelf de tafel ophalen? Ook dat is geen enkel probleem – de keuze aan aan jou. Kan je de tafel nog niet binnen twee weken gebruiken, wij vinden het geen enkel probleem om deze gedurende die tijd in opslag te houden. Alles gaat bij ons in overleg. 

Openingstijden
  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00
  • Woensdag: 10:00 – 17:00

  • Donderdag: 10:00 – 20:30
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00
  • Iedere laatste zondag van de maand 12:00 – 16:00 


Kom der in! Bij Tafelboertje staat de koffie klaar op een mooie, stevige eiken tafel.

Bij Tafelboertje gaan we met je om zoals we zelf behandeld willen worden. Goede service, degelijke kwaliteit, in vaste afmetingen en op maat als dat nodig is. En verder geen poespas of prietpraat.  

Vragen of advies nodig?

Bij Tafelboertje gaan we met je om zoals we zelf behandeld willen worden. Goede service, degelijke kwaliteit, in vaste afmetingen en op maat als dat nodig is. En verder geen poespas of prietpraat. Twijfel je? Neem dan gerust contact op!

Scroll naar boven