Over ons
Mooie kwaliteit zonder gedoe

Waarschijnlijk ken je ons al van de social media berichten. Als dat het geval is, dan weet je wat je bij Tafelboertje kunt verwachten: nuchterheid, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Da’s gewoon Twents en de reden waarvoor onze klanten vanuit heel Nederland de weg naar Goor weten te vinden.

Waarom tafelboertje?

Tafels en stoelen zijn vaak het middelpunt van een ruimte. Zowel thuis als op het werk. Je begint er de dag met een eerste kop koffie, je kinderen spelen eraan, je bedenkt er samen met collega’s de creatiefste ideeën of je deelt er gezellige momenten met vrienden. Zoiets mag mooi staan in de ruimte, maar moet ook tegen een stootje kunnen en lang mee gaan.

Met onze grote voorraad tafelbladen in verschillende maten en modellen, kunnen we snel aan jouw wensen voldoen. Onze eikenhouten tafelbladen zijn onbehandeld, wat betekent dat je de volledige vrijheid hebt bij het kiezen van het blad en de kleur. Ook het onderstel kies je zelf uit. Zo creëren we samen een tafel die perfect past bij de stijl en inrichting die jij voor ogen hebt.

Bij Tafelboertje begrijpen we dat je graag snel wilt genieten van je nieuwe tafel. Daarom zorgen we voor een vlotte levering van 2 tot 3 weken.

Ook voor de zakelijke markt kun je goed bij ons terecht. Denk daarbij aan nieuwe bureaus, vergadertafels, bartafels of horecatafels.

Hoe het begon

Tafelboertje begon in 2021, toen eigenaar Jos zelf een tafel nodig had en op zoek was naar een mooie eikenhouten tafel. Die waren er genoeg, maar allemaal buiten het budget. ‘Dat moet goedkoper kunnen’ dacht Jos. En dat klopt. Inmiddels is Tafelboertje een landelijk bekende aanbieder van eikenhouten tafels, eetkamerstoelen en prachtige sets.

Nu in 2023 zijn wij dagelijks voor jullie bezig en blijven wij ons assortiment verder uitbreiden. Dit doen wij dagelijks met veel plezier en passie. Het begon allemaal in een kleine loods en ondertussen zijn we verhuisd naar een grotere hal. Onze producten zijn via onze website online te bestellen of kom gezellig bij ons langs in de hal. Hier staat de koffie voor je klaar en helpen we je graag!

Openingstijden
  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00
  • Woensdag: 10:00 – 17:00

  • Donderdag: 10:00 – 20:30
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00
  • Iedere laatste zondag van de maand 12:00 – 16:00 


Kom der in! Bij Tafelboertje staat de koffie klaar op een mooie, stevige eiken tafel.

Bij Tafelboertje gaan we met je om zoals we zelf behandeld willen worden. Goede service, degelijke kwaliteit, in vaste afmetingen en op maat als dat nodig is. En verder geen poespas of prietpraat.  

Vragen of advies nodig?

Bij Tafelboertje gaan we met je om zoals we zelf behandeld willen worden. Goede service, degelijke kwaliteit, in vaste afmetingen en op maat als dat nodig is. En verder geen poespas of prietpraat. Twijfel je? Neem dan gerust contact op!

Scroll naar boven